lördag 26 mars 2011

Tävling...





Nu va det på tok för länge sen jag hade en tävling här i bloggen, så nu är det dags!

Vad passar inte bättre än att lotta ut en baggy vårmössa nu när våren är på ingång... Vinnaren får själv bestämma tyg (av dom jag har hemma) och storlek.


För att vara med i tävlingen och få en lott behöver du bara kommentera här.

Vill du få ytterligare 2 lotter kan du göra ett inlägg i din egen blogg och tipsa om tävlingen eller skriva i loggen på facebook och självklart länka till min blogg och tävlingen.


Tävlingen pågår till den 3 april kl 20:00.
Lycka till!!

onsdag 23 mars 2011

Fondvägg a´la Ahlard

Alla ni som syr känner säkert till Johanna Ahlard ( http://johannaahlard.blogspot.com/ ). För ett tag sen så la hon ut en bild på ett barnrum med en fondvägg som hon ritat. Jag blev förälskad i det och har nu gjort en egen fondvägg med samma motiv. Har inte kopierat det rakt av, utan förändrat den en hel del faktiskt, men det är Johanna som ska ha all cred för den här ändå.





Såhär ser hennes bild ut:



Och såhär blev min:
















Tack och hej...

fredag 18 mars 2011

Nya tyger...

Lite nya tyger har kommit hem...
Nu är våren snart här och då kommer det att behövas många nya vårmössor. Jag längtar sååå att få sätta saxen i dessa underbara tyger.





Vilken är din favorit?

fredag 11 mars 2011

...

Här blir det inte mycket sytt för tillfället då jag håller på att måla minsta dotterns rum. Kommer att visa resultatet här i bloggen sen, för ni som själva syr kommer säkert att känna igen fondväggen ;-)

Tänkte även tipsa er som har småbarn...
På facebook så har Bambino Super Fan Friday idag, så skynda er dit och va med i tävlingen. Det tänker då jag göra :-)

Trevlig helg allihopa!

tisdag 1 mars 2011

Tävling...

Nu är det inte en sytävling.
Jag är själv med och tävlar om en kasse mat genom Linas matkasse.
För att ni ska kunna tävla, följ bara länken och fyll i era uppgilfer så är ni också med och tävlar. Och hörrni, det är viktigt att ni följer denna länk så att jag får poäng ;-)
Om ni hjälper mig att vinna en matkasse kommer jag att köra en tävling här i bloggen där jag lottar ut nåt jag sytt också. Låter det som en bra deal?

http://linassverigeresa.se/c/5503

Kom igen nu!!